Wonderlijke wereld

Wist je dat Einstein ooit vroeg aan zijn pupillen; “denk je dat er wonderen gebeuren?”

Nee, zei iedereen zoals te verwachten. Zeker als Einstein zoiets vraagt. Je raad nooit wat hij zei toen hij zijn betoog voortzetten, hij zei namelijk; “Ja natuurlijk bestaan er wonderen, het leven is een wonder, alles wat leeft is een wonder. De kans dat er geen leven is, is vele malen groter op een planeet dan dat er wel leven is. Het is dus een wonder, dat op deze planeet leven is.”

Alles in dit leven is een wonder en er is meer dan je ogen kunnen registreren. Klinkt dan ook voor de wetenschap een stuk aannemelijker. Ik bedoel, na wat je net hebt gelezen, mag ik dan na dit verhaal geloven dat wonderen bestaan, mogelijkheden en dat dit geen toevalligheden zijn.

We mogen geloven dat er energieën zijn die ons kunnen helpen. We hebben entiteiten, noem het voor het gemak engelen, die ons helpen en die dit graag doen, maar ze moeten wel weten dat je hulp wilt hebben. Benader ze met goede bedoelingen als je voor jezelf of anderen hulp zoekt. Weet dat ze er zijn en erken en herken ze. De gidsen en engelen werken met hun energie en samen met die van jou.

Ik kan jou helpen deze gidsen te ontmoeten. Ze zijn in jouw leven, waren er altijd al, en nu je ze dadelijk kunt aanspreken zullen ze nog steeds jouw leven niet veranderen, die zal blijven zoals die is, maar je maakt het jezelf wel gemakkelijker zonder dit te veroordelen. Nu met je echte jij, niet met het ego.

Ik kan je helpen je gids en beschermer te ontmoeten in een prachtige meditatie.

Dit is een meditatie die veel voor grote bedrijven wordt gebruikt bij multinationals, banken en dergelijke. Van medewerkers, chefs tot directeuren. Dit is een meditatie die ik in Hongkong heb gekregen en heb leren delen. En die ik nu graag weer wil verspreiden omdat ik bemerk dat deze hulp aldoor harder nodig is op deze wereld.

Je zult voelen dat er werkelijk iets in jou zal veranderen, dat je naar de beelden van deze meditatie terug kan gaan op lastige momenten, en je vragen kunt stellen.

 

Wanneer je maar wilt.

No Comments Yet.

Leave a comment