Ontwikkel begrip over je eigen gedachten, dromen en wensen.

Naast diverse technieken, o.a. adem werk en familie opstellingen geef ik graag meditatie en geleide meditatie. Is er diversiteit aan technieken beschikbaar. Waar ik graag uit put om jou verder te helpen in jouw reis naar jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Ik kan je liefdevol bewust maken van jouw kracht en kwaliteiten. Samen kunnen we op zoek gaan naar de volgende stap, die je in jouw ontwikkeling wilt nemen. Er kan worden besloten tot het werken met voice dialoge methode, of intuïtief tekenen, zingen, of zelfs gewoon lekker lachen! Wil je hier meer informatie over, dan is er natuurlijk mogelijk een intake gesprek te vragen.
Voor reiki behandeling, voet - hand reflex, ontspanning en/of intuïtieve massages of magnetiseren is dit uiteraard niet nodig.
Meditatielessen, de rust in jezelf vinden en zien wie je bent. Waar is het kind in jouw? En wat deze nodig? Mooie speerpunten om mee te aan de slag te gaan.
Met alles wat ik aanbied staat jou vraag centraal. Ik zal als spiritueel werker jouw begeleiden om je weg wijs te maken en zal je helpen in het bewust zien, horen en voelen.. of terwijl de volheid van het leven laten ervaren. In het hier en vooral in het nu. met alles om je heen, in jouw proces van persoonlijke groei.

de intake
Ik geef uitleg over hoe een familie opstelling kan gaan, en hoe een ademsessie in zijn werk gaat. Ook geef ik graag als Reiki master een behandeling als hier behoefte naar is. Samen kunnen we beslissen hoe een traject er uit kan zien in bv de voice, of hoe je een adem sessie kunt ervaren en wat je ermee kunt bereiken. Kant en klare oplossingen bestaan er vaak niet, maar ik kan wel energetische healing bijvoorbeeld met aanraking en ontspanning-massages of coaching geven! Als er ruimte en evenwicht vind je vaak zelf je weg. Ik wil je daar graag in begeleiden. Ik heb opleiding doorlopen en mag mijzelf spiritueel werker noemen. ik ben sinds maart 2000 Reiki master of terwijl 3e graad reiki healer.

Ik zie er naar uit met je te werken! Ik luister!

No Comments Yet.

Leave a comment