de 7 schalen

Terwijl ik met mijn pendel zit na te denken over wat mijn volgende stap in deze week, realiseer ik me dat mijn klankschalen wachten op werk!  Hoe kan ik zoiets moois laten wachten? Het is een helende vorm van werken, uitmuntend om te combineren met Reiki, massage visualisatie technieken en meditaties

Je kunt zien dat er ook een chakra in de handpalm zit, de gevende kracht van helen. En dat bij de kruinchakra contact is. Chakra betekend in het Sanskriet  wiel. De chakra’s zijn plekken waar energie vortexen zich bevinden in het lichaam. Deze hebben de functie prana of chi energie vanuit de omgeving naar het energiesysteem  van de mens te brengen. Deze energie word via de pranabuis meridianen en diverse andere kanalen naar de juiste plaatsen van het lichaam gebracht. Diegene die het Aquarius energie van de nieuwe tijd heeft geïntegreerd heeft 13 chakra’s geactiveerd.  Ik werk met 7 chakra schalen. Chakra’s filteren binnenkomende Chi energie en slaan niet verwerkte ervaringen op. Alleen de zuiverste chi energie bereikt de diepste niveaus van onze energievortex.

Chakra’s zijn allen verbonden in een totaalsysteem.

Onze belangrijkste energie banen zijn de ida, de vrouwelijke die links begint en de Pingala de rechter mannelijke deze gaan langs de rugge wervel naar boven de ida eindigt in het linker neusgat, de Pingala in het rechter, daar waar de stromen elkaar kruisen onstaan  de draaikolken van de chakra’s.

No Comments Yet.

Leave a comment